Vitadis Dieet

Home Vitadis Dieet

Het Vitadis Dieet is een nieuw dieet op de Nederlandse markt. Het is een combinatie van gezonde koolhydraat arme voeding, meerdere eetmomenten per dag en online coaching. Door deze drie elementen te combineren kun je enorm snel afvallen zonder dat je een hongergevoel krijgt of dat je zonder veel energie overdag moet werken. Omdat het hier gaat om een nieuwe formule hebben we een blog opgezet waar je ervaringen kunt lezen over het dieet en zelf je ervaringen kunt delen met iedereen.

Zou je ook graag wat lichter willen zijn? Waarschijnlijk heb je dan al vele diëten geprobeerd en heb je gemerkt dat de meeste slechts een beetje helpen. Vaak verlies je wel gewicht, maar zit dit er uiteindelijk ook net zo snel weer aan. Als je echt voor langere tijd af wilt vallen, dan moet je de methode van Vitadis eens proberen. Hiermee verlies je bijna altijd gewicht, zonder zware inspanningen te hoeven doen en zonder een hongergevoel te hebben. Vitadis werkt voor iedereen en het werkt snel. Gemiddeld zijn volgers van deze methode na een maand bijna tien kilo lichter, sommigen verliezen zelfs vijf kilo vet in slechts een week!

 

vitadis logo

 

De 3 startpakketten van het Vitadis Dieet

Het probleem van veel diëten is dat ze erg eentonig zijn. Dit is bij het Vitadis dieet niet het geval. Waar je bij veel andere programma’s vast zit aan het eten van speciale shakes en repen, biedt Vitadis een zeer gevarieerd aanbod aan maaltijden. Bovendien zijn er zes eetmomenten op een dag, waardoor je geen hongergevoel zult krijgen. Daarnaast krijg je sterke online coaching. Dit alles zorgt ervoor dat je het zeker vol zult houden en uw streefgewicht zult bereiken. Beter nog, je zult uw streefgewicht ook op de lange termijn vast weten te houden. Doordat de methode wetenschappelijk getest is en is uitgebracht door experts in de gezondheidsbranche, kunt u ervan op aan dat het afvallen op een gezonde manier gebeurt.

Om dit alles op een effectieve manier te presenteren heeft Vitadis ervoor gekozen 3 startpakketten samen te stellen. De startpakketten zijn zo samengesteld dat de meeste mensen hiermee uit de voeten kunnen en er resultaat mee behalen. De probeerbox is bedoeld voor een eerste kennismaking met het dieet. Je zult hier niet veel kilo’s mee kwijtraken. Om wel veel gewicht te verliezen kunt u het beste een Fase 1 pakket aanschaffen. De bedoeling is dat je net zo lang gebruik maakt van het Fase 1 pakket, totdat je op je streefgewicht komt. Om het dieet af te bouwen en de overgang voor uw lichaam niet te belastend te maken is er ten slotte nog Vitadis Fase 2. Fase 2 is als afbouwfase bedoeld en zorgt ervoor dat het effect blijvend is.

Klik voor meer informatie over de Vitadis startpakketten één van de onderstaande producten en ontvang tijdelijk tot 60% korting!

 

De beste resultaten worden behaald met Vitadis Fase 1

probeerbox-dieet      f1nieuw       fase2-dieet

 

 

Waarom afslanken met het Vitadis Dieet?

Zoals hierboven al genoemd is, biedt Vitadis vele voordelen:

– snel en langdurig resultaat

– afwisselende maaltijden

– sterke begeleiding

– betrouwbaar en veilig

 

Daaraan kunnen we nog toevoegen dat je de producten heel gemakkelijk online kunt bestellen, alle producten zijn altijd op voorraad, waardoor ze altijd de volgende dag al bij je geleverd kunnen worden. Mocht je tussentijds nog vragen hebben, dan staan de deskundige medewerkers van de helpdesk klaar om je te helpen. Bovendien is het Vitadis dieet ook nog eens heel voordelig geprijsd. Reden genoeg dus om eens een van de verschillende pakketten te proberen, zoals de probeerbox of een van de startpakketten. Ben je niet tevreden? Dan kun je de producten weer terugsturen. En natuurlijk krijg je dan je verzendkosten terug.

 

afslanken-gezond

 

Koolhydraatarm Dieet

Bij een koolhydraten leefregel gaat het erom dat je zo min mogelijk koolhydraten binnenkrijgt. Vaak wordt dit gecombineerd met een eiwitrijk dieet, zoals bij Vitadis. Dankzij eiwitten verdwijnt het hongerige gevoel. Eiwitten blijven namelijk langer in de spijvertering achter omdat ze een stuk taaier te verteren zijn. Hierdoor is een bijkomend voordeel dat het meer energie kost om eiwitten te verteren. Een koolhydraten dieet zorgt er dan voor dat er meer calorieën verbrand worden terwijl de inname van voedingsmiddelen beperkt wordt. Wat is er mis met koolhydraten? Dit zijn moleculen in de vorm van suikers, meel of fructose die ervoor zorgen dat je meer vet opslaat. En dat kan nooit de bedoeling zijn.

 

De werking van het koolhydraatarm dieet

Het idee achter het koolhydraten dieet is de overproductie van ketose. Dit is een stof die glucose kan vervangen. Glucose is een vorm van suiker en het koolhydraten dieet is erop gericht om de opname van suikers te reduceren. Hierdoor wordt er minder insuline aangemaakt. Insuline zorgt er immers voor dat suikers makkelijker door de bloedbaan worden getransporteerd en dat zorgt voor een verhoging van de bloedsuikerspiegel. Deze overvloed van energie wordt uiteindelijk opgeslagen in de vorm van vetten en dat is wat ons dikker maakt. Door ketose neemt de productie van insuline af en worden suikers sneller afgevoerd uit je lichaam. Een koolhydraten dieet gaat aldus uit van dit principe. Niet alleen kan een koolhydraten dieet je helpen met afvallen, ook zijn er experts die hebben voorgesteld om dit dieet te gebruiken bij het tegengaan van ziektes zoals diabetes, kanker en epilepsie. Een koolhydraten dieet is vrij makkelijk vol te houden omdat er nog enorm veel voedingsmiddelen zijn die je gewoon mag blijven eten. Dat maakt dit type dieet ook erg aantrekkelijk bij het grote publiek. Eieren, groente, vlees en vis zijn geen probleem zolang je maar in de gaten houdt dat je stopt met de inname van grote hoeveelheden suikers.

 

Het Stappenplan van Vitadis

Het Vitadis Dieet is gebaseerd op de wetenschappelijke onderbouwing van een eiwit dieet. Hierbij neemt je in 10 dagen weinig koolhydraten en in plaats daar van neem je eiwitten tot je. Door het innemen van weinig koolhydraten gaat je lichaam vet verbranden. Omdat je wel eiwitten inneemt gebeurt dit alles zonder dat je de gehele dag rondloopt met een hongergevoel. Daarnaast is het belangrijk dat je meerdere eetmomenten per dag gaat toepassen om het vetverbrandingsproces te versnellen. Het Vitadis Dieet stelt 6 eetmomenten per dag voor. De producten die je ontvangt in het Startpakket bevatten de meeste van deze eetmomenten. Het pakket bevat je ontbijt, je lunch en 3 snacks voor tussendoor. Het avondeten zul je wel zelf moeten bereiden, maar dit kan gemakkelijk en lekker door uit één van de meegeleverde receptengidsen te koken.

Als je vervolgens met het Vitadis Dieet je streefgewicht bereikt hebt ga je de afslankmethode afbouwen. De bedoeling is dat je het eetpatroon wat je tijdens deze periode jezelf heeft aangeleerd blijft gebruiken. Dus 6 eetmomenten per dag en gezond koken uit de meegeleverde receptengidsen. Als je dit blijft doen zonder de eiwitrijke producten van Vitadis zelf te nemen blijf je op uw streefgewicht en kom je dus niet weer aan. Het Vitadis Dieet, in tegenstelling tot veel andere diëten, is er dus op gebaseerd u langdurig te helpen met uw overgewicht zonder dat u de producten van Vitadis moet blijven gebruiken. het dieet zorgt er dus voor dat je snel en gezond afslankt en door het veranderde eetpatroon te blijven toepassen is het erg lange termijn gericht.

 

Online uw voortgang bijhouden

Vanaf nu kun je met het Fase 1 pakket online je voortgang bijhouden via de app of via de pc. Je krijgt uw eigen account waar je gemakkelijk kunt zien hoeveel je bent afgevallen. In de handige app kun je ook de dieet recepten bekijken, handig voor als uje in de supermarkt boodschappen aan het doen bent.

 

yvonnne1

marleen

 

De voordelen van het Vitadis Slanker Leven Plan

Voor mensen die steeds tevergeefs pogingen ondernemen om af te vallen, biedt Vitadis uitkomst. Want hiermee lukt het veel mensen namelijk wél om blijvend kilo’s kwijt te raken. Hoe komt het dat Vitadis zo goed werkt?

  • Deelnemers mogen volledige maaltijden eten en hoeven dus niet continu te leven op repen en crackers. Dit zorgt voor een goede verzadiging en een gezond gevoel.
  • Door de hoge eiwitconsumptie blijft de spiermassa behouden en blijven mensen zich fit voelen. Dit dieet is dus ook geschikt voor sporters.
  • Er kan gebruik gemaakt worden van een online coach, die gebruikers steunt om af te vallen en waar nodig nuttige tips geeft.
  • Door de voedzame Vitadis-producten komt er geen hongergevoel, wat het jojo-effect tegengaat.

 

Kortom, dit afslankprogramma heeft alles in huis om deelnemers op een professionele wijze bij te staan in het afvallen.

 

LET OP: Je kunt de Probeerbox en de Startpakketten van het Vitadis Dieet via deze website tijdelijk met 60% korting bestellen door op één van de onderstaande producten te klikken.

De beste resultaten worden behaald met Vitadis Fase 1

probeerbox-dieet      f1nieuw       fase2-dieet

 

Voor meer informatie over het Vitadis Slanker Leven Plan kunt u altijd contact met ons opnemen. We proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te behandelen. Wilt u uw Vitadis ervaringen met ons delen? Stuur ons een e-mail met uw ervaring en we plaatsen uw ervaring op de site.

Vitadis Probeerbox

Vitadis Fase 1

Vitadis Webshop

Vitadis Kosten

Vitadis Recepten

Vitadis Online Bestellen

Vitadis Ervaringen

 

Door: Vera van der Linde

Vitadis Ervaringen Disclaimer

Alle producten die via Vitadis-ervaringen.com worden verkocht of gepromoot zullen verschillende en persoonlijke resultaten teweeg brengen. Niet iedereen is hetzelfde en daarom kan je niet verwachten dat jij precies hetzelfde resultaat zal krijgen als de klanten die je voorgingen.

Lees meer: Disclaimer Vitadis-ervaringen.com

7 Comments. Leave new

Hallo, Ik ben Sanne, 32 jaar en woonachtig in de regio Amsterdam. Ik heb 2 maand geleden voor het eerst kennis gemaakt het het Vitadis Dieet. Ik was in het begin behoorlijk sceptisch ( het zag er net allemaal even wat te gelikt uit ), maar ben het toch gaan proberen. Ik ben begonnen met een fase 1 pakket die inderdaad netjes de volgende dag werd bezorgd. Het aanschafbedrag van het pakket lijkt in eerste instantie wel vrij veel, maar als je kijkt wat je allemaal voor terug krijgt valt het best mee. Daarnaast bespaar je behoorlijk wanneer je boodschappen gaat doen. Maargoed, na 10 dagen het fase 1 pakket te hebben volbracht ging ik op de weegschaal staan en was zo’n 3,5 kilo afgevallen. Het was iets minder dan ik ervan verwacht had, maar ik had gedurende die 10 dagen eigenlijk helemaal niet het gevoel gehad bezig te zijn met een dieet. Omdat ik toch wat meer kilo’s kwijt wilde heb ik nog 2 pakketten gedaan en ben in totaal rond de 12 kilo afgevallen ( en dat moest er ook echt wel af ). Nu na 2 maanden gebruik ik nog steeds dingen die ik tijdens de periode van de pakketten ook deed. Meerdere malen eten per dag, gezonder eten en daarnaast ben ik ook gaan sporten bijvoorbeeld. Deze afslankmethode heeft me echt wel geholpen mijn gewicht kwijt te raken en op een gezonde manier verder te leven. Er zullen ongetwijfeld tijdens de feestdagen weer wat kilo’s bij komen, maar over algemeen ben ik veel slanker dan ik voorheen was. Ik raad Vitadis dan ook bij iedereen aan die serieus iets aan zijn of haar overgewicht wil doen/
Groetjes, Sanne

Beantwoorden

Hoi Sanne, leuk dat dat het dieet bij echt een langdurig effect heeft gehad en dat je zoveel kilo’s bent afgevallen! Bedankt voor je bericht. Groetjes, Vera

Beantwoorden

ik ben vol enthousiasme bengnoen met het nodiet dieet. heb het programma eerlijk en trouw gevolgd. Ik ben geen gram afgevallen maar heb me wel geamuseerd want ik vond het programma wel leuk om doen. Er wordt gesuggereerd dat mensen met overgewicht nogal vast zitten in patronen, en dat slanke mensen flexibeler zouden zijn dan dikke mensen. Ik heb niet de indruk dat ik een star iemand ben, maar soit. (Ik ken behoorlijk wat saaie en engdenkde strijkplanken, maar soit.) Op het testjes over flexibileit in het boek, scoor ik trouwens zeer goed. (Dat had ik zonder het testje ook wel kunnen weten.) Ik heb wel een en ander over mezelf geleerd: hoe ik nu eens groepsgericht, dan eerder individueel gericht ben, bvb. allemaal zeer interessant, maar ja, geen gram vermagerd dus. Ik sta helemaal open voor tips die WEL werken, dus. Bij voorbaat dank.

Beantwoorden

Hoi Lise, de volgende iofmrnatie kwam ik nog tegen over dit dieet’Heb je genoeg van diebten? Geen zin in meer in Atkins, het South Beach-dieet of andere zogenaamde wonderdiebten ? Hier is het alternatief:Het No Diet Dieet!Eten wat je wilt, wanneer je wilt en toch afvallen! Dit boek legt uit wat de geheimen zijn van gezond, blijvend gewichtsverlies.De voordelen va het No Diet-Dieet:je valt 1 kilo per week af; dat is ongeveer 4 kilo per maand;je valt op een natuurlijke manier af tot je je ideale gewicht hebt bereikt;het gewicht dat eraf gaat, blijft eraf;je bent gezonder;je voelt je gelukkigerHoe werkt het?De psychologen die achter dit No Diet-Dieet staan, hebben een opmerkelijke ontdekking gedaan: naarmate mensen meer overgewicht hebben, hebben zij meer ingesleten gewoonten. Wie deze gewoonten doorbreekt en de eigenschappen van slanke personen aanneemt, valt af. Dit kan al door simpele veranderingen. zoals zingen tijdens het badderen, de inrichting van je huis wijzigen of een nieuwe haarstijl uitproberen. Wie dit dieet volgt, leert vooral flexibel te zijn en dat flexibele gedrag niet het op dieet gaan is de sleutel tot succes.Boek recensie:De auteurs beschrijven een methode om af te vallen door te eten wat men wil en wanneer men wil. De methode gaat ervanuit dat overgewicht voortkomt uit ingesleten gewoonten en dat flexibel gedrag de sleutel tot succes is. Twee van de drie auteurs zijn psycholoog. Het boek bevat elf hoofdstukken. Hoofdstuk zes tot en met tien beschrijven het eigenlijke no diet-dieet in een aantal stappen, in vijf fasen. In elk hoofdstuk staan opdrachten, vragenlijsten, invulschema’s en aan het eind volgt een aantal kernpunten. Tot slot een opsomming van veelgestelde vragen, een woordenlijst van gedragsdimensies en een register. Het boek is niet geillustreerd maar door veel verschillende lettertypen en grijze kaders ziet het er niet saai uit. Degenen die in staat zijn om zonder begeleiding dit boek door te werken, zullen wellicht hun vaste gewoonten kunnen doorbreken met gewichtsverlies als resultaat, maar ook een energiebeperkte gezonde voeding met meer bewegen zal leiden tot gewichtsverlies. Kaft met witte en rode belettering op een lichtgroene achtergrond. Met register.(Biblion recensie, A. van der Veen-Hezemans) Het spreekt me op het eerste gezicht erg aan, ik denk dat ik het ga bestellen. Ben erg benieuwd naar jouw ervaring. Sanne

Beantwoorden

Beste lezers,

Begin Januari begonnen met het fase 1 pakket. In het begin was ik wat sceptisch over de persoonlijke begeleiding, maar dat is me flink meegevallen. Netjes elke dag een e-mail ontvangen wat zeer handig was en de nodige stimulans gaf die ik nodig had. De producten in het pakket waren voor een groot gedeelte zeer goed te eten en het online afslankaccount is zeer gebruiksvriendelijk opgezet. Uiteindelijk ben ik na ong. 11 dagen zo’n 4 kilo aan gewicht verloren en zonder één moment hongergevoel. Ik heb daarna direct gebruik gemaakt van een vervolgpakket en heb ik er gelijk twee besteld. Nu na 4 weken met het dieet ben ik ongeveer 11 kilo kwijt en dat ik precies wat ik wilde bereiken. De vervolgpakketten bevatten helaas niet precies helzelfde als het originele, maar het effect bleef hetzelfde. In het begin veel gewicht verloren, later wat minder. Al met al kna ik mensen het dieet aanbevelen. Het is gemakkelijk vol te houden, en er zijn duidelijke instructies hoe je zo snel mogelijk resultaat kunt behalen. Nadeel is dat het dieet wel redelijk prijzig is.

Groetjes,

hanneke

Beantwoorden

Beste Hanneke,

Bedankt voor je reactie. Door de persoonlijke benadering, en tegelijkertijd toch op afstand, lukt het mensen met dit dieet vaak wel om snel wat kilo’s kwijt te raken. Vooral in het begin door weinig koolhydraten in te nemen kan het erg snel gaan en bij sommige mensen behalen wel 6 kilo gewichtsverlies in de ongeveer 10 dagen van het Fase 1 pakket. Omdat ze zo snel gewicht zijn kwijt geraakt, zal het uiteraard daarna wat minder snel gaan, maar met een beetje doorzettingsvermogen is het Vitadis Dieet zeer goed vol te houden. Daarnaast is het lang niet zo ongezond als veel andere diëten en wordt er nadruk gelegd op de lange termijn.

Groetjes, Vera

Beantwoorden

Dag Sanne,Een vriendin van me gaf me onagnls het boek cadeau. Ze weet dat ik al een lange tijd kamp met gewichtsschommelingen. Zelf doet ze nu dieetkunde en in haar opleiding hadden ze het erover. Omdat ik niet mijn ganse leven op dieet wil staan, wil ik het op deze manier proberen. Ik hou jullie zeker op de hoogte! Hopelijk werkt het! Ik ga alvast de instructies volgen! ;-)Groetjes,LiseP.S. Weet u toevallig waar ik mensen kan vinden die ook dat programma volgen, of gevolgd hebben? Alvast bedankt!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>